top of page

AIRSTREAM

PROFESSIONAL KITCHEN

This  truck balances sleek design with all the practicalities of a professional kitchen, to create beautiful and innovative food in any location.

 

truck

The Truck

An eye catching feature for your event...

De food truck is een authentieke Amerikaanse airstream uit 1969 die volledig werd omgebouwd in Nederland. Het resultaat is een mooie combinatie van een charmant, afgerond aluminium airstream-design met binnenin een volledig uitgeruste en professionele keuken. Een complete truck die zeer toegankelijk is en op maat kan worden aangepast.

 

Onze truck kan alvast voor verschillende evenementen gebruikt, en zelfs gehuurd, worden. Als cateraar, restaurant of kok is onze mobiele keuken een ideaal middel om iets te lanceren, een nieuw menu uit te proberen of gewoonweg om jezelf eens in een andere setting te tonen. Niet alleen professionals, maar ook particulieren kunnen deze food truck voor een speciale gelegenheid gebruiken. Van een buurtfeest en een trouw tot een communie of jubileum, het kan allemaal.

 

Seasons Change denkt trouwens mee met elk concept door naast de food truck en haar uitrusting ook rekening te houden met andere details. Onder meer de aankleding van het evenement alsook de keuze van het thema zijn onderdelen waarmee wij u kunnen bijstaan.

 

 

Our Services

Catering

Heeft u een evenement georganiseerd, maar u bent nog op zoek naar een team dat u een culinair feest bezorgt? Dan kunt u bij Seasons Change ook terecht voor de catering van uw evenement. 

 

Truck & Catering

Walking dinner of buffetvorm? Wij zorgen voor een professionele bediening, een aangepast menu alsook inkleding naargelang het gekozen thema. Alles wordt zodanig samengesteld dat het een mooi geheel vormt.

 

Truck Rental

De Airstream kan ook afzonderlijk gehuurd worden. De Seasons Change food truck wordt naar jouw locatie gebracht. We zorgen ervoor dat deze instapklaar is: alles wordt dus op voorhand geïnstalleerd en klaar gezet voor gebruik.

bottom of page